maandag 25 april 2016

Keukenglas hygienisch en makkelijk

Dit keukenglas verkrijgbaar bij Glasmaatje.nl in alle Ral, Flexa kleuren of eigen foto, afbeelding die je maar wilt.
Glas wordt steeds vaker toegepast in keukens. Dat is de conclusie van Semco dat een campagne is gestart om de vele voordelen van glas voor toepassing als werkblad, achterwand en fronten voor keukenkastjes nog eens te benadrukken. ‘Glas is slagvast, hitte- en zuurbestendig, hygiĆ«nisch, duurzaam en gemakkelijk te reinigen’, aldus Semco dat standaard 6 millimeter gehard glas toepast maar voor werkbladen doorgaans een dubbele dikte aanhoudt. 
 
Mat wit of zwart zijn volgens het Duitse bedrijf de meest gevraagde moderne afwerkingen maar ook felle kleuren zoals groen, geel of rood komen vaak voor. ‘Het aanbrengen van de kleuren gebeurt met zeefdruk en dat zorgt voor een hoge mechanische en chemische weerstand. De kleur wordt om redenen van duurzaamheid op de achterzijde van het glas aangebracht maar ook om het doorschijnende effect van het materiaal te behouden’, aldus Semco.

Nieuwe vestiging Glasmaatje in Rotterdam Nesselande - Alexander

Trots op onze nieuwe vestiging in Rotterdam Nesselande. Voldoende ruimte voor het afhalen van online besteld glas. Opslag om met eigen ...