zaterdag 9 november 2013

Nu Dubbel Glas bestellen is geld besparen

HR DUBBEL GLAS : TopKwaliteit Dubbelglas HR + coating  /   met lucht of argongas vulling

Bezuinig op uw stookkosten!

Nu nog voordelig voor 6% btw laten monteren.

Uw oude dubbelglas vervangen of  enkel glas vervangen door dubbelglas. Het is ook bij u mogelijk. Op onze site vindt u alle informatie en kunt u zo bestellen.
http://www.glasmaatje.nl/standaard-glas/dubbelglas-op-maat-pilkington

Dubbel glas vervangen? Wij helpen dag en nacht via de webwinkel van Glasmaatje.nl kun je altijd dubbel glas bestellen.

 Wat is dubbelglas?
http://www.glasmaatje.nl/images/stories/virtuemart/product/hr++_beglazing.jpg
Dubbelglas  bestaat uit twee glasbladen, bij Triple glas drie, met daartussen een spouw.  Tegenwoordig wordt in plaats van standaard dubbelglas, vaak glas gebruikt met een extra hoog rendement. Dit hoog rendement dubbelglas wordt gemaakt door 1 of 2 glasbladen van een coating te voorzien en de spouw te vullen met edelgas.
De coating zorgt ervoor dat de warmtestraling van bijvoorbeeld uw radiator gereflecteerd wordt en daardoor voor het grootste deel in uw woning blijft. De HR-coating zorgt er tevens voor dat u in de winter profiteert van de warmtestraling van de zon terwijl u in de zomer minder last heeft van de zonnewarmte. De metaalcoating is vrijwel onzichtbaar, kijkt u maar naar alle nieuwbouwwoningen waar vanaf 1996 al HR(++) glas is toegepast.
De gasvulling zorgt ervoor dat kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit, zoals bij een droge luchtvulling wel het geval is. Warmteverlies en koudebrug wordt door de gasvulling geminimaliseerd. De edelgassen argon en krypton die worden gebruikt voor de extra-isolerende eigenschappen van HR++ dubbel glas, zijn niet schadelijk voor mens en milieu.

Welk type dubbelglas kies ik?
Voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningen geldt de minimale eis dat er HR++ beglazing toegepast dient te worden. De HR++ duidt op de mate van isolatie waarmee het warmteverlies door de het glas heen beperkt wordt. Deze zogenaamde thermische-isolatie-prestatie wordt uitgedrukt in U-waarde (in W/m2.K). Hoe lager deze waarde hoe beter de warmte-isolatie. HR++ beglazing heeft een U-waarde lager dan 1.2 W/m2.K.
We laten alle soorten de revue passeren en helpen u een keuze te maken:
Standaard dubbelglas. U-waarde 2,8 (t.o.v. enkelglas 5,6). Dit glas wordt vaak thermopane (merknaam) genoemd. Dit dubbelglas werd als eerste gemaakt. Tegenwoordig vaak inpandig toegepast in woningen en bedrijven vanwege geluidswerende eigenschappen waar warmteverlies geen issue is. Tevens veel gebruikt in de glasschade reparatiemarkt, want als hoog rendement glas naast gewoon dubbel glas wordt toegepast in dezelfde gevel kan kleurverschil optreden.
HR dubbelglas. U-waarde 1,9 (t.o.v. enkelglas 5,6). De opvolger van standaard dubbel glas. Hier werd als eerste een metaalcoating aan de binnenzijde (spouwzijde) van het glas toegepast. Wordt alleen nog toegepast bij glasschade herstel.
HR+ glas. U-waarde 1,6 (t.o.v. enkelglas 5,6). De opvolger van HR dubbelglas. Hier werd naast voornoemde coating ook een gasvulling i.p.v. een droge luchtvulling toegepast. HR+ glas wordt alleen nog in de vervangingsmarkt gebruikt.
HR++ glas (tip). U-waarde 1,2 (t.o.v. enkelglas 5,6). De opvolger van HR+ isolatieglas. Hier wordt een verbeterde coating toegepast met een argon gasvulling. Dit is momenteel het meest toegepaste dubbel glas.

Dubbel glas vervangen? Wij helpen dag en nacht via de webwinkel van Glasmaatje.nl kun je altijd dubbel glas bestellen.

Nieuwe vestiging Glasmaatje in Rotterdam Nesselande - Alexander

Trots op onze nieuwe vestiging in Rotterdam Nesselande. Voldoende ruimte voor het afhalen van online besteld glas. Opslag om met eigen ...